تغذیه نامناسب روی خلق و خوی افراد تأثیر منفی می گذارد
- نوشته شده در چهارشنبه, 19 تیر 1392 07:37
- بازدیدها: 3336
خلق و خوی افراد بر اثر تغذیه نامناسب تغییر می کند و آن ها را دچار افسرده می کنند.
دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: مردم ایران از سبزی ، میوه و حبوبات به مقدار کمی مصرف می کنند.
وی گفت: توصیه می شود که از سبزی ها بیشتر مصرف کنند، به دلیل اینکه مصرف سبزی موجب سم زدایی در بدن می شود. فبیر موجود در سبزی ها نیز مانع خشکی مزاج در افراد می شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: امروزه در میان مردم مصرف نوشابه های گازدار به جای آب های گوارا رواج پیدا کرده است در حالی که با مصرف نوشابه های گازدار انرژی زیادی بدن دریافت می کند.
مظهری گفت: به دلیل اینکه نوشابه های گازدار سرشار از فسفر است و فسفر در جذب کلسیم اختلال ایجاد می کند،این مواد محیط دهان را اسیدی کرده و مینای دندان را از بین می برند.
این متخصص تغذیه افزود: بسیاری از مردم به جای استفاده از پروتئین ها، املاح و 50 ریز مغذی که بدن به آن ها احتیاج دارد، غذاهای مانند فست فود ها، شیرینی ها و غذاهای چرب که چربی خون را افزایش داده و بیماری های قلبی عروقی را شیوع می دهد و فاقد مواد مغذی هستند، مصرف می کنند.
وی افزود: هرم سلامت غذایی مردم از حد مجاز خارج شده است و افراد بیشتر به گرسنگی ظاهریشان توجه دارند و به گرسنگی سلولی خود پاسخ نمی دهند. تغذیه نامناسب موجب تغییر در خلق و خوی افراد می شود و باعث افسردگی می شود. مصرف متعادل سبزی ها، میوه ها و موادغذایی با ارزش نیز می تواند مفید باشد.
دکتر مظهری گفت: غذای مصرفی باید سالم، متعادل و متنوع باشد. مردم باید از پرخوری پرهیز کنند. با عجله غذا نخوردند، با آرامش غذا را بجوند و اگر به حفظ سلامت خودشان علاقه مند هستند از پرخوری و خوردن تنقلات خودداری کنند.